Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 09:54 PM   #46 (permalink)
farkvar
Üsteğmen

farkvar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 202
98 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
farkvar is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ

Öncelikle bizleri bir araya getiren hayal ablam ve özlem ablama teşekkür ederim super
gerçekten güzel bir ortamdı ve bazı arkadaşların deneyimlerini anlatmadan anlayamayız ki ben ordayken ne yaşadıklarını anlayamadım ama okuyunca gerçekten transa giren arkadaşlar olmuş ve güzel deneyimler yaşamışlar .
Ben açıkçası tam gözlerimin etrafında ki her şey yavaş yavaş bulanıklaşıyordu ki ilk transta adıl bey önüme geldi ve gözümü kırpmak zorunda kaldım dikkatim dağıldı.O zamandan sonra hiçbir yerimi kımıldatamıyor ama söylenen her şeyi duyuyor kendime soruyordum acaba transta mıydım elımı ,kolumu ayaklarımı, kımıldatamadım söyledıklerınıde hatırlamıyorum gözlerimizi açtırdıktan sonra ılk deneyım böle geçmişti ama şunu söyleyebilirim ki sonra ilerleyen zamanlarda son saatlere doğru beni tarnsa soktu ve elımı tuttu ve ordakı tarnsa ta yaşaıkalrım şöyleydı çok kısa olmuştu ama sadece sağ ve sol elımde topla oynuyordum çok mutlu ve ozgur hıssedıyordum çocukluktaki gibi gözlerimi açtığımda şaşırmıştım ve güzel duygular dı tekrar yaşamak isterim .