Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 10:11 PM   #47 (permalink)
serina
Teğmen

Tesekkür: 3
9 Mesajinıza toplam 25 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serina is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ

Merhabalar, hipnoz seminerine doğrusu aklımda bir çok acabalarla katıldım,

uygulamalar beni çok şaşırttı, hala hayretle hatırlıyorum seminerde olanları.

Seminerde ben çok kolay transa geçtim neredeyse 4,5 kez transa girdim (bireysel hipnoz uygulaması yapılmadı).

Seminerden sonra, saat 21 den itibaren aşırı bir uykum vardı, 22.30 a kadar zor dayandım ama sabah her sabahki kalkma saatimden de erken kalktım.

Bugün, daha önceden hissetmediğim bir şekilde sanki işte çalışmıyormuşum da ziyarete gelmişim gibi bir yabancılık hissettim (hipnozla ilgili mi bilmiyorum) ama ne dikkat dağınıklığı ne benzeri sorunlar yoktu, işteki sorunlar ne kaygılandırdı ne endişelendirdi, hatta işle, kendisiyle ilgili sorun yaşayan bir arkadaşıma tavsiyelerde bile bulundum.

Gün boyunca sanki her an transa geçecekmişim gibi hissettim. Sabah saatlerinde acaba kendi kendime yapabilir miyim diye bir deneme yaptım ve transa girip değiştirmek istediğim bir sorunum için kendime telkin vermeyi denedim (adil beyin yaptığı gibi değiştirmek istediklerimizi sol tarafta ,olmasını istediğim şeyi de sağ tarafta imgelemeyi denedim) emin olmamakla birlikte sanırım oldu. Gün boyunca dikkatimi bir noktaya odaklamamaya gayret ettim, çünkü her an transa geçebilirim gibi geldi.

Akşam eve gelince tekrar bilinçaltıma telkin göndereyi denedim. Bu deneyimlerimde değişmiş durumu, halimi görmek çok keyifliydi. Gerçekten olması gerktiği gibi mi yaptığımdan hala emin olmamakla birlikte mutluyum.

Seminere katılmam için cesaretlendiren Sn Hayal Hanıma, organizasyondaki titiz çalışmaları için Sn. Şaman'a ,seminerin gerçekleşebilmesini sağlayan seminere katılan tüm katılımcı arkadaşlara ve Sn Adil Maviş'e sonsuz teşekkürler.
serina isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla