Alıntı:
Sehrinaz Nickli Üyeden Alıntı
Gün boyunca sanki her an transa geçecekmişim gibi hissettim. Gün boyunca dikkatimi bir noktaya odaklamamaya gayret ettim, çünkü her an transa geçebilirim gibi geldi.
|
şehrinaz yazdıklarını okurken anladım ki bugün ortak şeyler yaşamışız
hep gözlerim dalıyor ister istemez odaklanıyorum boş kaldıkça ve etrafın kum haline gelmemesi için gözümü kaçırdım bir kaç kere bugün annemle deniz kenarında otururken
+ gün boyunca hafif transta hiisettim kendimi hep ancak dediğin gibi dikkat dağınıklığı veya bilnçli dünyadan kopma yoktu bende de ; ama bende garip bir his var sanki bilinçaltı olarak bağlıymış gibi biryerlere
garip ama çok güzel bir duygu
yani bilinçaltımda biryerlere bağlıymış gibi derken düne ait birşeyler devam ediyormuş hissi var..Ama çok ilginç ki kafama saçma sapan gereksiz düşünceler gelmiyor..Adil beyin de dediği gibi günde 50 bin tane düşünce aklımızdan geçermiş ya ;hani sandalyeye oturup kalkma sırasında kafamızdan geçen bir sür ıvır zıvır düşünceleri dile getirmişti komik bir şekilde (kalksammı kalkmasam mı,yok herkes kalkmadı bir kalksınlar vs..)
işte sanki böyle kuruntu şeyler kafamda yok gelmiyorlar köftehorlar aman aman
gelmesinler .O yüzden kafamı bomboş hissediyorum ,salak gibi hissettirmiyor değil ama olsun bana ne super
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --