Ynt: matrix'e hükmedin selam arkadaşlar bende öle arada bu köşeye yazılanlara göz atıyorum, açıkçası benim ilgi alanıma pek girmiyor, ben öle toplumsal değişimler, dernek çalışmaları, kadın olmak falan böle daha elle tutulan işlere yoğunlaşırım, ama kendi vücudumda yıllardır gözlemlediğim bir enerji var, beni gören herkeste bunu söyler, enerjik dinamik bir yapım var, bugün ilginç bişi oldu 2 nokta olayını denemek istedim, nasıl bir işe girmeliyim, bir sürü seçenek var aslında, tercih yapamıyordum, farklı birşeyler düşledim, 2 noktayı belirledim, ve yoğunlaştım, beni arayacaklar ve benle tanışmak ,isteyecekler ve farklı bir iş kolunda çalışırken oğlumu sürekli görebileceğim bir ortama kavuşacağım diye kurdum kafamda, daha elim bulduğum noktalardayken telefon çaldı, bana kim olduğumu sordu biri, bende anlattım, telefon numaranızı neden kaydettim acaba diye sordu, bende gayet rahat bir biçimde, benim gibi bir elemana ihtiyacınız varmış sanırım dedim, epeyce bir süre telefonda konuştuk, ilginç bir konuşmaydı, akşam üzeride oğlumla konuştum, bana biyonik kadın yazdır kartvizitine dedi, ben sınırsızca heryere gidip gelebilirmişim, ışınlanacağımı falan söyledi, hehehe kendimi biyonik kadın gibi hissettim, kızımda limon ağazı koydu adımı, hayat bir mucize hep inanmıştım artık eminim
__________________ Neoglance Derneği -nurhanza |