Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 12:15 AM   #210 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

iyi geceler günlük baya alısdım sana kafama göre yazıyorum acıkcası hosuma gdiyor sana yazmak içimi döküyorum sana cünkü ben iş dısında eve geldigimde tek yaptıgım sey kapımı kitleyip pc karsına gecmek ara sıra dil denen bi organım oldugunu unutuyorum kimse benle konusmazsa bu arada aglıycam nerde ise ya bişey yiyemiyorumcok fena damagım yanıyo resmen ne ise gene gevezelik edelim ee anlat günlük naber beni sorarsan söyle bi cümle ile anlatayım
'' Ne şeriyat Ne darbe Kafası Güzel Türkiye haydeee içelim güzelleşelimmm''
yaa bu doktora ben bu yüzden gitmek istemiyorum işte şaman abla bir az fırca cekemseydi ailemde üstüme gelmese idi doktora tekrar gitmiycekdim ben basıma gelecekleri biliyom al işte gözüm dönüyo sesim gitti iyice mayısdım sakinleşdim ilacımı alalı daha 15 dakka oldu uyurum 10 dakkaya yaaa offfff bu ne yaaa ben esrarı bırakmak için gittim o hastaneye bu kubar ve esrardan daha tehlikeli bi şey aksam oluncaq elim ayagım titriyo vucut istiyo almazsam sinirleniyom geriliyom her seye kızıyom aynada kendime bile kızıyom niye senin gözünün üstünde kaş var die
al aldın serkan mutlumusun bu ne yaaa biri bana desene kaldır ulan ayaklarını topragıma basıyorsun bende derim banan layn istiyosan türkiye senin olsun benim ayaklarım yere basmıyoki uyumayacam dayanabildigim yere kadar dayanacam en geç 10 dakka sonra cupp yatakdayım nasıl oluyo anlamıyorum uykuyla mucadele etmek cok zor bi şey ya işte ben doktoru ve ilacı bunun için istemiyorum bu remeron serquel alayı boyle ya off
bu arada 2 hafta sonra tekrar kontrol var gitsemmi gitmesemmi acaba mecbur gitcezde bari dozları düşürse sana anlatdıgım seyleri doktrumada anlattım günlük ara sıra bosaldıgımı aglama krizine girdigimi susdugumu ölmeyi düşündügümü ama bazende ölüm korkusu sardıgını
doktor bana dediki sen kafana bişeyleri haddinden fazla takıyorsun boş veremiyorsun beyninle kalbini orantılı calısdırmıyosun diyo bana diyo :D ne ise günlük ellerim yoruldu gozum dönüyo sanki üstümde tır geçdi yada 1 kasa 70 lik içdim bu ilaçlar böyle işte almazsamda fena sinir basıyo ellerim titriyo :o