selamlar
sınava 12 gün kaldı... bugün yeni aldığım kitaba başladım... sabah kalkar kalmaz derse oturdum.. kahvaltıdan sonra devam ettim... Sonra babam hadi seni çeşmeye götüreyim dedi... ben kankim kardeşim ve babam çeşmeye gittik... yoldada ders çalıştım... Hep babamın mütait olmasını istemiştim... evet bir dileğim daha yerin geldi babam yazlık yapıp satmaya başladı... Çeşmedeki evlerden birini bize özel yapmıştı... Son hali çok güzel ama hala bitmedi mutfağı falan yapılıyo henüz
bir kere denize girdim çıktım kumsalda tekrar ders çalışmaya devam ettim... dönüştede devam ettim... Tam dönüşte yolda hayalimdeki arabayı gördüm... Kankime dönüp bak seneye kendime bu arabadan alıcam dedim... Kankim tebessüm etti... "ama o araba 100 milyar... nasıl alacaksın"... dedi... Bende ona dönüp "Şu an için bende bilmiyorum... Ama bir yolu bulunucaktır dedim"
Son zamanlarda moralim çok üst düzeyde... Ama bugün birazcık duygusal dalgalanmalar yaşadım... çünkü kankimle eski günlerden konuştuk... Eve geldim baya bi ders çalıştım... Bugün verimli ders çalıştım... gün boyu hayal ettiğim okulun öğrencisi olduğumu düşündüm... kendimi iyi hissediyorum.. birazdan yatıcam... sub21 meditasyonumu yapıcam biraz hayal kurmal istriyorum...
Ben başarıyı seçiyorum...
Tüm hayallerim harika bir biçimde gerçek oluyorlar... Teşekkür ederim... Teşekkür Ederim... Teşekkür Ederim...