Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 03:28 AM   #28 (permalink)
alen
Üsteğmen

Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm....

kusamadan geldim elimi boğazıma soktum ama hiçbirşey gelmedi...çünkü midemde kuxacak bir şey kamadı...hani size ayağınızı öperim dedim ya...hayır b.kunuzu yerim...yemin ederim yerim..hatta ömrümün yarısını size veririm...beni bu kadar yıkan onun hasretliğiydi..bilmiyorum ne kadar sevdiğimi daha nasıl anlatim...o bahçede nasıl ağladığımı nasıl anlatayım... yalvarıyorm..

bu felaket ne bilmiyorum ama nefeste zorluk çekiyorum şuan...enerji yollayın sadece... o beni kabul ederdi ama dediğim gibi günde 3 hap beni mahvetti...everjinizi yollayın..storm yalvarıyom benim için iki nokta oluştur kardeşim...gözlerimden akan yaşları görsen o ıssız bahçede haykırışlarımı görsen eminin yapardın...anlatamadığımı biliyoum duygularımı ama nasıl anlatimmmmmmmmmm. ki...

ölmek istedim orda ....kendim, bahçeden çıktıktan sonra yola attım..oraya yattım..araba gelsin ezsin dedim...ölmek istedim...kefenimi alın dikin bir zahmet...duygularımı kim anlıyor anlayınnnnnnnnn...
alen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla