Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2010, 07:10 PM   #3 (permalink)
hayatın_ritmi
Teğmen

hayatın_ritmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 97
48 Mesajinıza toplam 191 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatın_ritmi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: hayatın_ritmi'nin günlüğü

......
Ne güzel şey hayal kurmak, gerçekleşmesi için günlerce dua etmek...Hayırlısı diyorum, o çok istediğim şeyler nasip olmayacağı ümitsizliğine kapıldım.Başarısızlıkta nasip.Rabbim her şeyi elbette kesinlikle herkesten ve benden daha iyi bilir.O her şeyin en hayırlısını bilir.Belkide hayırlısı böyle...
Ama çok ağır geliyor kimi zaman, nil nehrinde yüzerken hayallerim birden boğulabilir ya da sırt üstü yüzüp,ferah ferah kulaçlar atabilir...Nasip...Dönüp bakıyorum hayatıma, yine kelimelerin bittiği yerdeyim....

Ve -her mutsuz anımda olduğu gibi- yine sen aklıma geliveriyorsun ya da en umulmadık yerden çıkıveriyorsun...Yoksa her yitik aşk sığınma mıdır karlı dağlara...Artık görmek istemiyorum seni ey aşk!Görmek istemiyorum..Ben seni istemiyorum....

Ve hayat her şeye herkese ve sana rağmen devam ediyor.Hele sensiz daha güzel..Sensizliğinde bedeli var olsun.Ya Baki Entel Baki (Baki olan yalnız Allah'tır)
hayatın_ritmi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla