alencim of ya bak kızdırdın beni gecenin kaçında
.tam da güzel bi film izlemiş rahatlamıştım.neyse sen iyi olmaya çalış da sorun değil.bak depresyondasın sanırım.bu dönemde insan doğru bakamıyo etrafında olup bitene.eğer kendine iyilik yapmak istiyosan git bi doktara valla işe yarıyo sağlam bi üniversite hastanesine git .bi teşhiş konsun.biraz ilaç kullan ,daha net bakmaya başla olaylara ,telkine de devam edersin o arada.net düşünemiyosun (bunda alkolün de payı bbüyük
)annen seni niye terk etsin,sevdiğin kız nereye gidicek .bi süblimleşme olayı falan varsa biz de bilelim 44.ya sen en iyisi bi kahve iç uyu,düşünme hiçbişeyi,bak annen de yanında işte huzurlu ol.ayrıca arkadaşına verdiğin sır ne olabilir ki(insanlık suçu falan değildir heralde
). bak hem biriyle paylaştın rahatladın.arkadşın başkasına söylese de farketmez iyiki yapmışım de ,bi suçluluk duygumu açığa çıkardım de işte.sne kendine bak önce,boşver kim sütten çıkma ak kaşık (mükemmel biri olsan da ,insanlar görmek istedikleri gibi gözürler zaten,salla gitsin
).eğer illa hata arıyosan da,şu yaptığın davranış tarzı hata. zaten istesekte istemesekte,hata yaparak büyüyoruz yaşıyo ve ölüyoruz .kendini tek sanma
.artık çaba harcayalım bunun üstüne kafa yoralım da , yapığımız hataları,pişmanlıkları düşünüp üzülerek ,ömrümüzü tamamlamayalım.kafandan abuk fikirleri at güzelcene uyu,yarın sağlim kafayla yazarsın.
iyi haberlerini bekliyorum,toparlan , bunu kendin için yap
.yap ki lerde bunları da hata olarak hatırlama
sevgiyle sağlıcakla ve umutla kal