11-04-2010, 11:56 PM
|
#78 (permalink)
|
Tesekkür: 47
15 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Huzura Yolculuk Alıntı: huzurr Nickli Üyeden Alıntı
Tarih 13.03.20010 İnsanın hiç aklında yokken takvime baktığında birden gözüne çarpar anılar canlanıverir ama mazide kalmıştır artık kimbilir kaç kez daha hatırlanır ve sonra unutulur artık bir anlamı kalmamışsa... Karşılaşırsın bazen geçmişten gelenle ama yok gibidir olmamış gibi şaşkına düşersin hayalmiydi diye. Kimbilir bu duyguları kaç kez daha yaşar insan hayatında bir şey isteyip onu yaşarken bir başka şeye sahip olmak sahip olduklarının ağırlığını taşıyabilmek bazı kararlar alabilmek ve aldığın kararların arkasında durabilmek tüm bunlar insanı güçlendirir fakat doğru yolu bulabilmek en zor olanıd , | Yaşanmış tarihler unutulmaz hiçbir zaman.. Bir gün bakarsın o tarihte anılarını paylaştığın kişiyi görürsün. Duygulanır aklından geçirirsin ama ikisi de başka dünyaların insanı olmuştur. Sevgili Huzur bende önemli tarihler geldiğinde senin düşündüklerin oluyorum. :( Ama mutluysan boşver geçen geçmiş artık sen önündeki mutlu günlerin tarihlerine adım at. İyi günler... Allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar. Umut ediyorum ki istediğin yerdesin. Emin ol ki eski günlerde yaşadığınn kişide senin en iyi yerde ve mutlu olmanı istiyordur.
__________________ UMUTLARIMLA YAŞARKEN... UMUTLARIMI,ARAR OLDUM.... |
| |