01-07-2008, 09:11 AM
|
#108 (permalink)
|
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı: BLETERIA Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
sevgili strom bizlerin kurgulanma noktasını kaydırmanı rica etsem? mesela bileteria da cok ısteklı gıbıme geldı
ben sahsen gonulluyum bana 2 noktayı uygulamanı ve kurgulanma noktamı degıstırmenı rıca edıyorum
bır de yıne bır soru tabı kı pirimize; ıse gırmek ıstıyorum ancak bır ıse basvurmak seklınde degıl,
projemı bır patrona kabul ettırmek ıstıyorum fakat ona ulasamıyorum
sımdı;bu gece patronu ıkı noktalıycam
şöyle mi yapacagım;
bir nokta ben olucak diger nokta patron
sonra ben o oldugumu dusunucem, projemı merak edıcem ve bakıcam (belkı de dosyam onda ama ılgılenmıyor)
sonra benı cagırıcam ısı kabul edıcem boyle mı olucak | Valla ben bu yöntemi Richart Barnett kadar iyiy yapamadan peşini bırakmıcam. Şu an başarı oranım %5 civarında seyrediyor ama ona da şükür ne diyelim.
Strom gerçekten kurgulama noktamızı kaydırabilirsen süper olur aslında? Ben de rica ediyorum şöyle uzaktan da olsa yapsan bize bişeyler |
proje ve patronun arasında bir bağ kur ve bir an için hiçbirşey düşünme zihnin boş olsun ve "bu projeyi kabul edersen ne olur?" diye sor...
enerjiyi serbest bırak, kurduğun bağı unut super
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
| |