Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 10:09 AM   #33 (permalink)
nurhanza
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Ynt: günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm....

kimse kimseyi kandırmasın, alkol almak, kendimizi yiyip bitirmek sonrada başkalarından medet ummak, bana enerji yollayın beni kurtarın demek, kendi içindeki gücü tükettiğini gösterir, enerji sadece kendi içimizde, burada dostlar arasındayız, bizi biz olduğumuz için ön yargısız dinledikleri için burdayız, burası bir forum, herkes gelip üye olup yazdıklarımızı okuyabilir, cevapta yazabilir, kendini iyi hisstmeye başlayacaksın, bazen bünyemiz bize oyunlar oynuyor, içimizdeki enerjiyi ortaya çıkartmamız lazım, çok mu bunaldın ağlarsın biraz açılırsın, en büyük tedavi ise çalışmak terlemekten gelir, kendimizi geliştirmekten,
bu dünyada en sevdiğin şeyleri kaybedebilirsin, onlar senden uzaklara gidebilir, acı mı acı, zor mu zor, ama hala nefes alıyorsak, iyileşme sürecinde olacak, geçecek hepsi, kendini daha iyi hissedeceksin, ama alkole yenilme, aslolan gücünün farkına var, çektiğin acıyıda iliklerine kadar hisset dayan seni o acılar bir süre sonra pişirecek, olgunlaşacaksın, sakin ol emi, biliyorum zor oluyor bu, zoru başarmak marifet,başarınca kendini daha çok seveceksin, kolay olanın kıymeti olmaz,