Merhaba baştan başlayıp aklımda kalanları genel olarak yazıyım arkadaşlar o gün sabah garip bi enerji vardı içimde aşırı neşeliydim ilk defa tanıştığımız arkadaşlara dahi sanki kırk yıldır arkadaşmışız gibi saçma sapan şakalar yaptım ama arkadaşlar sağolsunlar büyük bir olgunluk içinde bana ters birşey demediler.
İlk transa giriş yada toplu trans bu transa bende girdim ama birçoğumuz gibi ben girdim mi yoksa girmedim mi diye içimde tereddütler oldu içinizden konuşuyorsunuz bilinciniz açık fakat kumanda sizde değil kafalar sallanıyor herkesin sağa sola baya bi zaman geçmiş bunu transtan çıkınca saatlerimize bakınca anladık ama transtayken zamanı unutmuştuk açıkçası sonra herkes tek kelimeyle dağılmıştı bunu hayal ablamız bize söylemedi yada ben okumadım foruma yazdıysa biraz dağılacaksınız diye belkide bizim çocuklar alışık dağılıp toplanmaya zaten çoğu dağınık diye dikkate almamıştır
O saatlerde herkes sersem gibi dinliyordu adil beyi bu seminerin oluşmasını sağlayan hayal ve şaman ablaya ne kadar teşekkür etsek azdır öğle yemeğine çıkarken hepimiz çok yavaş gittiğini bu gidişle herkese tek tek transa alamayacağını söylemeye başlayarak şaman ablaya gitmiştik bu bizim için bi sıkıntıydı çünkü hepimiz tek tek hipnoza gireceğimizi zannediyorduk ve daha genel olarak düşündüğümde hepimizi tek tek bir odaya sırayla alıp sorunumuzu gidermek için hipnoza alabilirdi ama bunu yapmadı bunu yapsaydı belki o an o sorunumuzdan kurtulacaktık ama sorunlar bitiyor mu hayır o anda adil bey kumandasıyla düzelecekti sorunumuz ya sonra yine kumandayı adil beye vermek için onu mu arayacaktık yoksa başka birilerini mi bakacaktık adil bey kısacası bir çin atasözü gibi (çoğunuz bilir) Birine balık verirsen onu o an için doyurmuş olursun ama ona balık tutmayı öğretirsen hergün doyurmuş olursun işte adil bey bize yüzeysel de olsa şimdilik balık tutmayı öğretti kumandayı yada kontrol merkezini elimize almaya başlayacağız inşallah bundan sonra karşımıza iç etkenler yada dış etkenler gibi sorunlar çıksa dahi kumanda bizde olduğu için bunlara takılmadan hedeflerimiz amaçlarımız doğrultusunda ilerleyebileceğiz.
Adil beyin sunumu bence iyiydi seminerin iyi geçtiğini zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımız için öğrendik.Adil beyin bir ara din konusuna girmesini belki yanlış anlamış arkadaşlar olabilir herkesin görüşü farklı olabilir saygı duyarım tasavvuf yada meditasyon yada başka bir adı insanları hiç bir şekilde ayrı tutmayan gelin canlar bir olalım kelimesiyle açıklayabileceğim bir konu bence.
Uzun süre sandalyede oturunca gerçekten de rahatsız oluyor insan fazla bir hareket özgürlüğün yok bazı şanslı arkadaşlarımız oldu transa girmek için kırmızı yada mor koltuğu seçenler bazıları gene yerde yattı boylu boyunca kısskandım walla birisine gene 4 sandalye verdi adil bey oh maşallah o kendini biliyor o arkadaşa bir sözüm var burdan profiline şu anda bakmadım ama sence forumdaki resmini değiştirmenin zamanı gelmedi mi?
Herkes birbiriyle tanışamadı çünkü zaman kısıtlıydı gruplar oluşturarak sohbet ettik genelde.Aramızda en şanslımız öğrenci olan küçük hanımdı çünkü en küçüğümüzdü.Kalpten gerçekten ismin gibi sende kalptensin herşyinle seninle muhabbete doyulmaz:)
İyilik perilerimizden şaman abla seni zayıf gördüm bi lodos yada poyraz çıkarsa deniz kenarında bulunma sen uçarsın
sonra ne yaparız biz sensiz
İngilizce öğrenmek isteyen hanım ingilizce bölümüne bir şeyler yazdım belki faydası dokunur size bakmadıysanız bakın Finansçı hanım öğrenmek kişiden kişiye değişen bir kavram bunu bir özlü sözümüzle söylemek gerekirse her yiğidin bir yoğurt yeme şekli vardır seninde bu şekli bulman gerekir bence bende uzun süredir bunun cevabını arıyorum kimisi yaparak kimisi duyarak öğrenir ama seninki hangisi ama genel olarak forumda da çzdiğim gibi zihin haritası çizmeye çalış sıradanlıktan alt alta yazmaktan vazgeç notların zana özgü olsun notları alırken sıkılma dahiler genelde bunları yaparmış birde üstüne hayal kurarmışlar einstein ın dediği gibi bilgi bir şeydir hayal gücü ise herşey beynimizde kol kasımız gibi ne kadar çalıştırırsak o kadar güçlenir ama bütün bunları severek yapmalısın eğlenmelisin saçmalamalısın.
Birde topluluk karşısında sıkılan arkadaşlarımız vardı walla hepimizden çok konuştular demekki o kadarda kötü değilmişsiniz ataleti kırdınız sizede tavsiyem farklı ortamlara girip konuşmaktan kaçınmayın Şahin sende.
Bana olan neticelerini ilerleyen zaman içinde inşallah daha net yazıcam şimdilik pek parlaklık yok.
Sevgiyle..