Sevgili arkadaşım corlumemet az önce yazını okudum ve çok güldüm, dün acayip yoğun bir gün geçirdim bugün o yoğunluk devam ediyor yüzüm acayip asıktı ki senin yazını okuyunca gülmeye başladım kahkahalarla, ofiste herkez bana şöyle baktı "yok bu kız stresten ne yaptığını bilmiyor , sıyırdı" .
Senin de dediğin gibi o sabah sen çok neşeliydin ve sana hayranlık duymuştum ne harika bir insan kimseyi tanımıyor ama herkeze kırk yıllık arkdaşı gibi davranıyor, bence bu çok güzel birşey. Aynı şekilde bende senin için düşünmüştüm sanki seni yıllardan beri tanıyordum ve seninle o gün tanışanlarda muhtemelen öyle düşünmüştür.
Seminerle ilgili yaptığın diyagram da çok yaratıcı bana göre çok yetenekli birisin. Seminerle ilgili özeti de öyle güzel bir dille anlatmışsın ki olayı senin pencerenden bakmak gerçekten çok eğlenceli.
Bu arada tesaddüf mü bilmiyorum ama şimdi hepiniz hadi canım diyeceksiniz dün akşam tartıldığımda 90,700 kg idim ama subah tartıldım 88,100 kg çıktı, tartı yanlış mı diye baktım ama değildi çünkü evde iki tane tartım var
, umarım bu böyle devam eder çok sevinçiliyim
Sevgiler