Ynt: Köpek bakımı ve Beslenmesi... paylasım için tesekkur ederim bende profosyonel bi bakıcıyım uzun yıllardır ceşitli cinslerde köpekler besledim su an elimde olan ve son besledigim köpegim dobi %100 saf kan sivas
kangal beslemek gercekden çok zor bi iş hemde çok zorrr
önce çok büyük bi alana ihtiyacınız var maddiyatlarını karsılayabilmelisiniz beslenme çok önemli cünkü kangal için onunla arkadas olmalısınız kangallar ilk yaslarında herkez belki yanlarına yaklasa bilir ama ilk yaslarından sonra gerçekden yürek ister kangallara yaklasmaya
kangallarda uysal hayvanlardır mesela köyde davara giden kangallar gayet insancıldır onlar genelde köyün içinde dolasdıkları icin köy insanlara yakınlıgından dolayı diyer insanlara yakındır ama bi bekci kangalı bi alan savunması yapan kangal gercekden cok tehlikelidir
offf anlat anlat bitmzya :D en iyisi sizde bi kangal alın ve beslemeye baslayın cok insancıl yaratıklar sahiplerini gercekden benimsiyor ve koruyolar
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |