Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 11:29 AM   #53 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ

Alıntı:
disik82 Nickli Üyeden Alıntı
var mı bir gelişme mümin?:)
dişik arkadaşaımızın kafe kısmında sorduğu soruya cevabını buradan vermek istiyorum.

evet güzel bir gelişme oldu. 6aydır ertelediğim bir işi az evvel bitirdim ve sadece 2 saatimi aldı.

sizlerin yaşadıklarını bir gün sonradan takip ediyorum gibi.
dün akşam sanki otobüste trans a mı girdim ne oldu anlayamadım. başım pazar günkü gibi ağırlaşıp öne düşüyordu. kendimi toparlamaya çalışıyordum kitap okuyayım dedim, okuyamadım terlemeye başladım. kitap okumayı bıraktım. en azından terleme dursun diye. sonra bir baktım ki kafa arkaya doğru düşmüş. kaldıramıyorum. zar zor toparladım çünkü durağa gelmek üzereydik. otobüsten indim eve gidecem yürüyemiyorum. sarhoş gibiyim. yollara sığamıyorum. bi sağ bi sol, bi sağ bi sol...
nihayet eve geldim bi kaç bişey atıştırdım, başım hala hafiften sallanıyor gibiydi. teyzemlerin tatil fotoğraflarına baktım ve yattım. nasıl uyuduğumu bilmiyorum.

bu sabahta uyanamadım. 0655 te alarm sesini duydum, biraz daha yatayım dedim sat 0743 te anlamadan kalktım,
bu sabahta dün akşam ki gibi otobüste bir koltuğa oturur oturmaz uykum gelmeye başladı.

bende otobüslerdeyken eve gidiş ve geliş olmak üzere her ikisinde de fırsat bu fırsat dedim kendi kendime telkinlerde bulundum. kısa cümlelerle.

telkinleri hatırlıyordum ama şuan hatırlıyamıyorum.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla