Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 01:04 PM   #37 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm....

alenciğim arkadaşlarımız üzülmüşler, ben üzülmedim..nedenmi sana koyulan teşhis zeki, akıllı insanlarda bulunan hastalığı gösteriyor..senin gibi zekaya sahip bir insana neden üzüleyim ki..senin yapacağın şey, söylemeye gerk yok aslında sen zaten biliyorsun..ilaçlarını hiç aksatmadan kullanmak..bir yıl düzenli kullansan, bir yıl sonra düşük dozda devama edeceksin..ben sana doktorların bilmediği bir şeyi daha söyliyeyim..hani doktorlar diyorlarya, kendini bir şeker hastası olarak düşün , şeker hastaları hayatları boyunca tedaviyi sürdürmek zorundalar..sizde aynı onlar gibi bu ilaçları kullanacaksınız diye..yok böyle bir şey..ilaçlarını düzenli olarak yedi yıl kullanmış birisi olarak sana şunu söyleyebilirim..doktorların yanıldığı tek hasta ben değilim.. kimizin yedi yıl sonra, kimimizin daha az veya daha fazla bir zamanda, beyin kimyamız kendisini dengeledi ve şimdi ilaç kullanmadan hayatımızı sürdürüyoruz..haaa başkalarına göre daha hassas bir yapımız var..boş ver, yontulmamış meşe odunu olmaktan iyidir.. önemli olan inişlerimiz ve çıkışlarımızın yok.. işte bu yüzden, ilaçlarını kullanmayı bırakma ablam..içkiyide içme veya daha dengeli iç..
günlüğüne yazdıklarına gelince ..günlüklerimiz canımızın istediği gibi esip yağıp gürlediğimiz yerdir..bizim özel cumhuriyetimizdir..ama birbirimize verdiğimiz değeride göz önünde tutarak yazarsak, bizler için kaygılanan arkadaşlarımızı düşünmüş oluruz..örneğin ben senin yazdıklarını dün gece görseydim..gece boyu kendini öldürmeyesin diye peşine düşer ve uyuyamazdım..bunu bize yapma emi ablam..daha iyi günlerin yakındadır diyorum sana ve iyi günlerine saygılı sevgilerimi sunuyorum..