Ynt: Köpek bakımı ve Beslenmesi... şehirde kangal beslenirse cezası büyükj olur o ahmak yüzünden nesli tükenmekde olan sivas kangalı genc yasda gençlik hastalıgına yakalanıp ölür ben ks koca sanayide besliyom zap edemiyom apartmandamı beslenecek kangal haha hatta hahada haha :D hiç unutmam 2 sene evel o zaman 3 yasında benim aslan gelmiş pitbul bilmem ne getir lan pitbulu dedim yeminle 4 kişi beyzbol sopalarıyla pitbulun ölüsünü zor aldık :D elinden arslan bile tırsıyo sivaslardan
sivas kangalı beslemek zor iş büyük bi alan lazım özel mamalar yapcan yogurtla ekmekle zeytin yagıyla sonra tavuk gögüsü ciyeri dalagı ydireceksin pişmiş et vereceksin süt içireceksin mümkünse keçi sütü sivas kangalları akbaşlar coban köpekleri gerçekden nesilleri tükeniyo
elalemin coni conisi ankara tavsanını nasıl angora tavsanı yaptıysa yakında sivas kangalınıda holywod dog yaparlar zengin zupbeleride petshoplardan alır kafa degişcek once zihin degişcek hiç köpek beslememeiş bi insan zevk olsun die gider sivas kangalı alırsa ki saten artık kolay kolay bulunmuyo ben sivasdan getirdim :o sahip cıkalım bence kangallarımıza
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |