Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 02:18 PM   #8 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Köpek bakımı ve Beslenmesi...

Alıntı:
alen Nickli Üyeden Alıntı
bigci ne yaptın bre abi...et,tavuk göğsü,ciğer,süt hemde keçi sütü,yoğurt.... bir yumurta eksik :=) :==) sen böylemi besliyon gerçekten???? ha birde eti niye pişiriyon ki??? valla böyle besliyosan helal diyorum sadece....ben en fazla artık bayat ekmek veririm :=)

dostum bu güne kadar kaç tane sivas kangalı besledin ? yada sivas kangalları nasıl beslenir özellikleri nedir huyları nedir hangi özelligini artdırmak istiyorsan ne yapman gerekir cinsleri nedir
akbeyaz nedir çoban nköegi nedir felan bilirmisin bunlar sivas kangalı besleme tarzıdır sivas kangalını en azzz 5 ay olana kadar karanlıkda besliyceksin güneş yüzüne cıkartmıycaksın en az 3.5 4 aylık olana kadar sadece süt yogurt ekmekle besliyceksin 8 aylıkdan sonra asla katla zinha pişmemiş et vermiyceksin bunlar sivas kangalı besleme örnekleridir ben sadece sivas kangallarına özel bi şey söyledimn ankaraya ugrarsan gel seni benim dobiyle tanısdırıyım :D 105 kilo ben 186 boyundayım benden uzun :D