Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 03:30 PM   #56 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ

ben hala transtayım.. ama misafir transı..

bu hafta yanınızda fazla katılımcı olamayacağım..

kardeşim geldi şehir dışından..

fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyorum.. her birinizin deneyimleri çok önemli.. aklınıza geldikçe mutlaka yazın..
bende elimden gelidiğince payıma düşen özetimi çıkartacağım ama inanıyorum ki bu süre içersinde mutlaka
niyetlerinizle ilgili atılımlar yapmaya başlamış olacaksınız..

herşeyden önce transın etkisi hala devam ediyor bunun için forumdaki telkinlerden fazlasıyla yararlanabilmeniz için güzel açık bir kapınız var..
istekleriniz doğrultusunda telkinleri dinlemeye devam.. aldığımız etkinin fazlalaşacağına inanıyorum.. super

bende bir çoğunuz gibi derin transa giremedim.. hatta hepinizi kontrol edeyim.. eksik gedik bir şeyler olmasın diye bir süre sonra
aman uyanık kalayım diye uğraşarak hepinizi gözlemlemeye çalıştım.. ki bir gece önceden hiç uyumadan gelmiştim..

yorumlarınızı okudukça da şunu farkettimki bana hiiiç bir şey olmadı diyenleriniz bile kısa süreli olsa bile taransa girdi..
transa girenlerse hatırladıklarından çok daha fazlasını yaşadılar.. wave

benimde başım ağrıdı.. bu tarnsa girmeye karşı direnç gösterdiğim içindi..
yinede gün içinde derin olmasada kısa süreli 2-3 kez o noktaya gelebildim..
ki ben sigara içmeye düşkün birisi olarak 1 saatten daha fazla sigarasız duramam..
yinede gün boyu bu konuda molalar verilene kadar sigara içme isteğim olmadı.. dusun

buda kendimizden geçmeden de tarnsta olduğumuzun göstergesi..

en sevdiğim eğitimlerde bile.. mutlaka bir mola alsakta kahve sigara içsem diye aklımın bir köşesi düşünürken bu seminerde bu duyguyla karşılaşmadım..

ben bu semineden hepimizin yarar sağlayacağına inanıyorum..
bizler çok şanslı bir grubuz çünkü bilinçaltının ne olduğunu biliyoruz ve kendimizi atakan bey in hazırlamış olduğu profesyonel telkinlerle destekleme imkanına sahibiz..

üzerine hayal ablanın meditasyonları ile imgeleme çalışmaları yaparak katedeceğimiz yolu bir anda kısaltabiliriz.. dikkat ederseniz hayal ablamda meditasyonları hazırlarken
hafif trans telkinleri vererek bilinçaltımızla buluşturma çalışmaları yapmaktadır..

sevgili keops bizlere adil bey in seminerindeki çalışmalardanda çok güzel örnekleri öğretmişti..
elimizdeki cevherlerin farkında olma zamanı..

şimdi tüm bu bilgilerin ışığında hepimizin ortak olduğu konu nedir?

kendimize en büyük yardımcı kendimiziz..

bizim başarılı olmamız için yapacağımız her şey elimizin altında ve yardımsever insanlar çevremizde..

hipnoz ile motivasyonumuzu tam anlamıyla kazandığımıza inanıyorum..

hepimiz hedeflerimizi başarabilecek bilge güce içimizde sahibiz..
tüm çalışmalarımız bu bilge gücümüzün farkında olmamız üzerine..

kendimize köstek değil destek olma bilincini kazandığımıza inanıyorum..
yeterince istersek ve inanırsak başamayacağımız hiç bir şey yok..

bunun farkında olan şanslı azınlıktanız.. ve her koldan destekleniyoruz..
şimdi elimizekilerin kıymetini bilerek.. bilinçaltı kapımız güzel bir şekilde aralanmışken;
telkinleri dinleyin.. meditasyonları yapın.. olmak istediğiniz kendinize inanın ve ona doğru yol alın..

asla dünkü siz yok artık.. şimdi bilen siz var.. gelecekteki mükemmel haliniz bugünkü size yardımcı olmak için vargücüyle uğraşıyor..
ona izin verin.. bırakın olması gerektiği gibi geleceğe doğru yol alın.. dünkü sizin engellerine takılmayın..
bırakın bu gün yeni bir şeyler olsun.. dün ile değil bu gün ile başlayın yaşamaya..

hepinizin gözlerindeki ışıltıyı gördüm.. o ışık sizin mükemmel halinizin ışığıydı..
bir şeylerin olduğuna inansanızda inanmasanızda ışık artık sizin içinizde .. bırakın aydınlatsın.. tüm yaşamınızı sarsın..

ışık karanlığın ne olduğunu bilmez bilemez....
karanlıktır ışıktan korkan..

ben hepinizden çok güzel haberler alacağımı biliyorum..

hepinizle yeniden tanışmak benim için çok güzeldi.. (hepimizin yenilendiğine inanıyorum )
biz gerçekten büyük bir aileyiz ve daha da genişleyeceğiz sevgimizle.. ışığımızla..

sevgiler..