Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 04:01 PM   #58 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ

Alıntı:
disik82 Nickli Üyeden Alıntı
sevgili hayatımdeğisti ailesi, ben kişisel gelişimle pek ilgilenen biri değilim pek bir bilgim yoktu bu siteye gelene kadar sanıyorum aranızda en acaminiz benim,fakat pazar gününden sonra daha da fazla birşeyler katmak istiyorum bu siteye ne yapabilirim vaktim yettiğince bilemiyorum.bulduğum irşeyi yazmaya kalksam site de var mı yok mu bilwmiyorum.neyse ben birşeyler araştırıyorum neticede ve interntte bir hipnoz scripti buldum yalnız ingilizce türkçesine sahip miyiz bilmediğimden henüz çeviri yapmadım ama şöyle bir okuduğumda bildiğimize benzer bir script olduğunun farkındayım.web sitesinde kendi sesinizle bunu kullanabileceğimiz yazıyor.yalnız biraz uzun bir script arzu eden olursa siteden 2 kişi birleşip kısa sürede çevirebiliriz ama dediğim gibi buna benzer türkçe bir scripte sahip miyiz bilemiyorum.hayal ablanın meditasyon için sesi beni çok rahatlatmıştı çevirip,eğer kabul ederse ona yollayabiliriz oda bizim için seslendirebilir.isterseniz şimdilik ingilizcesini buraya kopyalayayım.ilginizi çekerse ve dediğim gibi türkçesi yoksa çevirelim.sevgiler...

sevgili disik bende bu gün adil beyi aradım, bize transta yaptırdığı el çalışmasının metnini istemek için, niyetim o çalışmayı seslendirip isteyen arkadaşların faydalanması için siteye koymak..sen bu metnide çevirmeye başla, ne zaman bittiği önemli değil..ingilizce çeviren arkadaşlarımız var..yardımcı olacaklardır mutlaka..ben seslendiririm