Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 04:48 PM   #62 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ

Alıntı:
disik82 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
disik82 Nickli Üyeden Alıntı
sevgili hayatımdeğisti ailesi, ben kişisel gelişimle pek ilgilenen biri değilim pek bir bilgim yoktu bu siteye gelene kadar sanıyorum aranızda en acaminiz benim,fakat pazar gününden sonra daha da fazla birşeyler katmak istiyorum bu siteye ne yapabilirim vaktim yettiğince bilemiyorum.bulduğum irşeyi yazmaya kalksam site de var mı yok mu bilwmiyorum.neyse ben birşeyler araştırıyorum neticede ve interntte bir hipnoz scripti buldum yalnız ingilizce türkçesine sahip miyiz bilmediğimden henüz çeviri yapmadım ama şöyle bir okuduğumda bildiğimize benzer bir script olduğunun farkındayım.web sitesinde kendi sesinizle bunu kullanabileceğimiz yazıyor.yalnız biraz uzun bir script arzu eden olursa siteden 2 kişi birleşip kısa sürede çevirebiliriz ama dediğim gibi buna benzer türkçe bir scripte sahip miyiz bilemiyorum.hayal ablanın meditasyon için sesi beni çok rahatlatmıştı çevirip,eğer kabul ederse ona yollayabiliriz oda bizim için seslendirebilir.isterseniz şimdilik ingilizcesini buraya kopyalayayım.ilginizi çekerse ve dediğim gibi türkçesi yoksa çevirelim.sevgiler...

sevgili disik bende bu gün adil beyi aradım, bize transta yaptırdığı el çalışmasının metnini istemek için, niyetim o çalışmayı seslendirip isteyen arkadaşların faydalanması için siteye koymak..sen bu metnide çevirmeye başla, ne zaman bittiği önemli değil..ingilizce çeviren arkadaşlarımız var..yardımcı olacaklardır mutlaka..ben seslendiririm

tamam o zaman hayal abla ben vakit buldukça çeviririm,yalnız çevirmeye niyetlenen arkadaşlar olursa haberleşmeden el atmasınlar ki aynı yerleri 2 defa çevireceğimize bir seferde daha hızlı bitirmiş olalım smileyface sevgiler:)

disik ben ingilizce odasına "disik in hipnoz çevirisi" adı altında başlık açtım. tabii ki bilen arkadaşlarda çevirise ve nereyi çevirdiklerini alıntılarlar sa işimiz daha kolay olur gibime geliyor. dusun

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla