Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 05:37 PM   #64 (permalink)
seramoni
Teğmen

Tesekkür: 0
25 Mesajinıza toplam 62 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seramoni is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ

Valla ne diyeyim bilemiyorum,Adil Bey'in kişileri tek veya toplu olarak hipnoza sokması inanlmaz bir şey gerçekten.Görmeden bunu anlamak mümkün değil zaten.Beni de transa aldı sağolsun,ilk başlarda çok zorlandım transa girmeye,gözlerim yavaş yavaş kapanıyor ama sürekli düşüncelerim olmayayacak yine diye geri bildirim veriyordu bana daha önceki bir kaç başarısız deneyimime dayanarak,gerçi orada da sorun bendeydi ama Adil Bey bu işi çok iyi biliyordu.İnanılmaz olan bir şey de Adil Bey o anda toplulukla konuşurken siz olduğunuz yerde yavaş yavaş hipnoza sokmasıydı.Alınması güç bir kaleyi fetheder gibi fethediyordu sizi.Siz mücadelenizi veriyordunuz ama O kuşadğınız silahları bir bir bıraktıyordu size .Ve son kaçınılmazdı,bırakıyordunuz kendinizi onun büyülü dünyasına.Bu efsunlu savaşta yeniktiniz ama keyifli ve mutluluk veren bir yenilgiydi bu.Memnundunuz ona yenik olmaktan,çünkü,aslında O sizin için savaş vriyordu ve bunu sonra anlıyordunuz.Gerçekten güzel bir duygu.Şimdi gerçeklere dönersek olya pragmatik olrak yaklaşırsak ki oraya hepimiz fayda için gittik.Ne kadar faydalı olur bize,bu çalışma yeterli olur mu,bunu zaman göstrecek.Ancak bazı arkadaşlarımın belirttiği gibi sorunu aynı olan küçük gruplarla bir süre çalışmak gerekir diye düşünüyorum.Herkese kocaman sevgiler
seramoni isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla