Ynt: Köpek bakımı ve Beslenmesi... aslında az yemek yiyip cok iş yapan akbaşlar ama niyeyse aşşa yukarı bi 50 yıl içinde mutasyonamı ugradılar ne :D kangallar cok yemeye basladı
akıl konusda aynen usta benim köpek ya zincir dayandıramıyorum :S bizim bi müşteri var karabükde oturuyo orda doru dürüst opel servisi yok ankaraya geliyo kardemde calısıyo o bana kardemden celik halat getirdi utanmasa onu bile kopartacak :D arabaları iri yarı uzun boylu lar dısında kolay kolay kimseye saldırmıyo aynen özellikle cocuklara bizim yigen arada bi gelir atcılık oynar :D
cok haşin bi köpek ya ben anlamıyorum bu kadar akıl biz insanlarda olsa acaba ne oluruz :O yemek işine gelincede yaa ben genelde amcamın dediklerini uyguluyorum :D köpekde saten onun torunu onun köpeginin yawrusu onun ciftligi var 20 30 cifti var besleyip satıyo felan bunun babası aslında öyle bi köpek gelcek sehire ama sehirde durmaz diyo amcam bu köpek davar köpegi :d resmennn kaplan yaaaa yeminle yok böyle bi köpek onuda bu sekilde beslemiş sütün içine bi cay kasıgı zeytin yag katarak yogurtu sulandırarak ekmege süt katarak yemeklerle tavuk gögüsüyle yumurta sarısıyla pişmiş etle pişmiş ette evet insanlara saldırmasın die alısdır demşdi amcam ben aslan güvercinciyim :D ama sivaslarda ayrı bi uzmanlık her babayigit yanasamıyo akbaşlar cobanlar gibi degil has sivas ayrı bi asaleti var
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |