Ynt: Çekim Yasası'nın grçekleştiğine dair ipuçları...neleri ,nasıl kaçryor olabilriz? harika bir soru sormuşsun...
sen bir şeyi "çok" istediğin ve çekim yasasını "doğru" uyguladığın zaman... Hayatın sana dileğine ulaşman için nedenleri ve koşulları sunar... Sen hayaline odaklandığın için onunla ilgili bir olay senin dikkatini çekecek ve "evet... doğru yoldayım diyeceksin"... çekim yasası senin bazı hayallerini gerçekleştirirken araya zaman tamponu koyar... işaretleri genelde beklemediğin zamanlarda alırsın... ben aradığım bir sorunun yanıtını hiç beklemediğim bir anda kitapçı rafında bir kitabın arkasındaki bir cümlede gördüm... NEDENler ve NASILlar evrenin işidir... ufak şeylerden başla... gün içindeki döngüyü hissettikçe büyük şeyler iste... Yakında bir kitap yazacağım ve kişilerin merak ettikleri butür şeyleri anlatmak istiyorum... Yaprakcım yazılarında dikkatimi çeken bir şey var... benim gibi çekim yasasına merak salmışsın... Ama ben bunu secret filmiyle öğrenmedim... ben bunu içimde hissettim... Bu rakındalık için henüz büyük şeyler imgeleme... Alışkın olmadığımız şeyler yüzeysel bir bakışla gerçekleşmediği hissine sürükler ve yarıda kalırız... ben her yazımda belirtiyorum hayalimizi bilinçaltına anlatmamız gerekiyor bu yüzden en az 21 gün olumlamalar yapmalıyız... |