Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 10:23 PM   #5 (permalink)
stormguard
Teğmen

Tesekkür: 1
107 Mesajinıza toplam 1,150 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the rough
Standart Ynt: adam fawer i okudunuz mu?

Ben size yine tuhaf bi hikayemi anlatayım :) bende de normal bi olay yok yahu nolucak böyle... neysee
Olasılıksızı okuduktan sonra, kitapta bi poker sahnesi vardır, kazanması için flush royal gelmesi gerekir ve olasılığı çok düşüktür fakat gelir. Onu okuyunca ağzımdan "Olasılıksız olasıdır" diye bi cümle çıkmıştı. Sonra denemeye karar verdim ve bi oyun sitesinde texas hold'em poker oyununa katıldım. Oyunun bir aşamasında eğer 2 kart değiştirip, o 2 kart yerine istediğim kartlar gelirse flush royal olasılığı taşıyan bir el geldi. Yoğunlaştım ve eğer olasılıksız olasıysa, bu elde istediğim kartlar gelsin ve flush royal olsun, kazanayım dedim. Kart değiştirme sırası bana geldi, 2 kartı değiştirdim ve elimdeki bütün sanal parayı ortaya sürdüm (gerçek parayla oynamıyoduk aman diyim;) ve beklediğim 2 kart geldi, flush royal oldu. Olasılıksız benmiyim acaba diye düşünmüştüm :)) (egoya bak höh) işte böylee.. ne diyodum, hıı evet, kitap güzel yani.. burdan bu sonuç nasıl çıktı bilemiyorum ama güzel evet güzel... :))
stormguard isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla