Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 11:21 PM   #96 (permalink)
CeM
Çevirmen

CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about
Standart Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Alıntı:
BLETERIA Nickli Üyeden Alıntı
Program için çok teşekkürler.

Fazla dinlemenin beyin kanaması yapma ihtimali beni biraz korkuttu. Günde 1-2 saat dinlemeyle inşallah birşey olmaz. Sonra arkamızdan kişisel gelişim yolunda gitti demesinler :)

Bir de benim bir düşüncem var sizle paylaşayım dedim. Bilmiyorum nasıl olur ama, Bu beyin dalgalarını düşünmenin mp3 lü veriyonlarını da bir arkadaş vermişti. Onların içine subliminal telkin koyulsa, acaba ne olur çok merak ediyorum. Yani acaba 30dklık dinleme ile telkin tamamen olmasa da çok yüksek derecede etkisini gösterebilir mi?
Ben ufak tefek internetten bulduğum olumlama cümlelerini burdaki telkin içeriklerindeki cümlelere benzeterek kendi ritmotranslarımı yapmaya çalışıyorum. Aklıma böyle bir fikir geldi. Denemeden önce bir sorayım dedim.
Evet bu benim de aklıma geldi,hatta hem beyin dalgalarıyla hemde telkinleri bir arada dinlediğim de oldu

ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla