Alıntı:
Storm Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Herzaman Normalde Şirkete Tam Mesai Saatinde GeLirken Bugün Yarım Saat Erken GeLdim Ve Gene Trafiğe TakıLmadım.. Gerçekten İşe Yarıyor..
| Senin arkandan gelen arabalarda sana baya dua etmişlerdir o zaman dostum :)) sevaba girdin bak. İstanbul'un trafik sorununu da böylece çözmüş olduk, Richard görse gözleri dolardı vallahi. Bu yönteme bayılıyorum :)) paylaşmaya devam. Bide yazarken istersen şöyle yapalım. Mesela trafik sorunu için hangi 2 noktayı belirledin ve arketip yada zaman yolculuğu kullandın mı gibi öğeleri yazabilirsin. İçerikleri sana kalsın, yani hangi arketip oluştu vb. şeyleri yazma ki, koşullanma olmasın. Herkes kendine has şekilde içerikleri doldursun. Ben ilk bu şekilde bi örnekle başlayayım.
Ben bu sabah, dün haber verdiğim üzere yaptığım yemeğe uyguladım ( merak edenlere; patatesli, biberli, domatesli patlıcan yemeği yaptım :) bu arada yemek yapmaktan hoşlanmıyorummmm. Birinci nokta ağzım ( tat alıcam ya ondan )
ikinci nokta yemekti. Arketip kullandım. Zaman yolculuğu kullanmadım. Yemek hazır olduğunda ki bu yemeği daha öncede bi kaç kere yapmış birisi olarak, bugün yaptığım yemeğin hepsinin şahı olduğunu söyleyebilirim :) ellerime sağlık, bi daha yemek yapmak istemiyorum, daral geldi off off :)) |
Ben Birinci Nokta OLarak Bizim Servisi , İkinci Nokta OLarak İse Yolları Seçiyorum.. Vede Zaman YoLculuğu Yapıyorum Azda OLsa.. Vede En Önemli OLan Kendime Göre OLan Bir Arkepitim Var Fakat Herkesi Aktive Eden Arketip FarkLı OLduğu İçin Burada Yazmıyorum.. Dediğin Gibi Diğer Üyelerimizde Şartlanmalar OLuyor Ve Kendilerini Rahat BırakmadıkLarı İçin OLmuyor.. Ayrıca Senin Adınada Çok Sevindim.. Bakayım Bende Deneyeyim.. EvdekiLer Ziyafet Görürse Mesaj Atarım..
SevgiLer..