Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2008, 05:19 PM   #149 (permalink)
stormguard
Teğmen

Tesekkür: 1
107 Mesajinıza toplam 1,150 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the rough
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
arkadaslar zaman yolvuluguyla gerıye gıttım mesela,ee sonra napıcam gıttıgım yerde kalıyorum
bunun soruna cozumu ne anlamadım dogrusu
zaman yolculugu..
gıttıkten sonra ne dusunucem kı?
bır de bısı dıyıcem,natalıe reıd gecmısı degıstıremezsınız dıyor ama bence degısır
rıchard oyle dıyor, mesela bırıne bısı soyledım unutturmak ıstıyorum bunu yapabılıyormusuz
bunu yapabılen bence gecmısı de yenıden sekıllendırır
fotonlar gecmıse ve gelecege hareket edemıyor muydu,ediyordu bence
Şimdi "canım" :) iki noktayı belirledikten sonra yaptığın zaman yolculuğu, olayın çözülme aşamasında etkin rol oynuyor, olayın yada durumun düzeldiğini ise iki nokta arasındaki bağda oluşan his farkıyla anlıyorsun (kitaptaki test etme ile ilgili paragrafları hatırla). Yani zaman yolculuğunda extra bi şey yapmana gerek yok, zaten onu yapmanın nedeni, şu anda mevcut olan olasılığı değiştirmek, bu niyetle onu yaptığında, buna hizmet ediyor.

Ayrıca bana göre, geçmişi değiştirmek diye bi şey tabiki yok, çünkü hafızamızdaki herşey aslında geçmiş değil, aksine biriktiği için bizim şu andaki durumumuzu belirleyen "şimdiki" etkiler onlar. Dolayısıyla geçmiş ve gelecek "şimdide" toplanıyor. Bunun haricinde başka bir açıdan bakarsak, geçmişte yaşadığımız "şimdiki anda yaşadığımız şeyden" farklı bir olay olsa bile, o yine hali hazırda şimdide bulunan gizli bir potansiyeli/olasılığı ifade ediyor. Dolayısıyla, geçmiş gibi gözüken ama aslında şimdide gizli olarak var olmaya devam eden potansiyeli tekrar aktive ediyoruz.

Örnekle söylüyorum: Şu anda diyelim bacağım ağrıyor ama 2 sene önce ağrımıyordu. O2 sene önceki "ağrımama" olasılığı şu andada gizli olarak mevcut ve ben o olasılığı şimdiki anda yine aktive ediyorum. Yani aslında geçmişi değil, her zaman mevcut olan şimdiki potansiyelleri aktive ediyorum. Bu bana göre böyle.

Biraz karışık gibi yazdım ama, bi kaç kere okuyun lütfen :))
stormguard isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla