Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2008, 06:29 PM   #4 (permalink)
hadiya
Teğmen

Tesekkür: 8
81 Mesajinıza toplam 226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hadiya is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Rüya gerçekleşirse...ilginç bir olay!!! böyle rüyaların anlamı nedir???

Böyle bir olay bende de oldu ama şöyle geçen yıl ananem hastanede yatıyordu ama ölümü bekleniyordu herkesle helalleşiyordu kurtulamayacağı kesindi neyse hastaneye yattıktan bir hafta sonra çarşamba günü uyuyorum rüyamda duvarda bir saat var yuvarlak saatin içinde çakıl taşları ne demekse ? sonra o çakıl taşlarının üzerinde de ananemin renkli resmi ..Rüyamda bir şey oluyor saat bakıyorum o saatin saniyesi gittikçe yavaşlamaya başladı 47. sn geldiğinde ananem sanki bir şey görmüşte korkmuş gibi resimde gözleri çok açılmıştı resmi solmaya başladı ve siyah beyaz oldu.... sonra telefonun sesine uyandım Annem serkan Ananen az önce öldü dedi insan tuaf oluyor bu dünya çok gizemli kim bilir daha neler yaşayacağız yada bazılarının dediği gibi aslında Allah katında herşey yaşanmış ve bitmiştir bazı rüyalar o yaşanmışlıkların tekrarımıdır bilemiyorum beni aşan bir soru
hadiya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla