Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2008, 11:02 PM   #5 (permalink)
ametist
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: NASIL DİNLESEM DAHA İYİ?

merhaba samanic ,benim yeni oluşturacağım telkin listesi konusunda bi sorum olucak .20 günden fazladır suçluluk+erteleme+ego dinliyorum.suçluluk telkininden mi kaynaklı bilmiyorum ama önceden her hatamı kafaya takardım.şimdi de çok umursamaz oldum,yani sorum şu aslında önceden diyelim bi şey yapmam gerekiyo yapmıyodum yine ama aşırı kafama takıp üzülüyodum.şimdi aynı durumda aman boşver yapmadıysam yapmıyım canım isterse yaparım ya da hiç yapmam şeklinde garip bi psikolojiye girdim.acaba suçluluk telkinini fazla mı abarttım?maalesef erteleme telkinini etkisini göremedim.tembellik ruhuma mı işlemiş ne 44 şimdi yeniden liste oluşturucam.nasıl bi liste hazırlıyım kendine güven mi ekliyim öncelikle yoksa başkalarının düşüncelerini önemseme telkinini mi?nası bi liste oluşturayım?yardım edersen çok mutlu olurum .şimdiden teşekkürler
sevgiyle sağlıcakla kal