Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2008, 12:18 AM   #213 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

sselam sevgili günlügüm gercekden bu pazar benim için hiç ei geçmedi :o ama bi nevide sevindim 3. olduguma hayat devam ediyo ama tehmuzda intikamımı alcam and içdim
ne ise meslegimle ilgili sorunlarla başını arıtmayım günlük diger konuya geçelim ... ve zehra doktorun verdigi ilacları kullanmak istemedigimi biliyosun esrardan bi farkı yok bu arada o malum şeyden ... olarak bahsetcem artık sana sitemizde 20 yas altı kardeslerimiz oldukca cok ... olarak adı geçsin vee sunuda ogrendim gölgeme dahi güvenmemeyi bi insann hayatımı karartdı bi digeri zehir edicekdi hayatı bana şükür birisni unuttu biriside hapisde !
ilaclarımı almazsam elim ayagım titriyo fakat alırsamda sarhoş gibi dolasıyorum tedavi süreci içersindeymişim henuz doktorun dedigine göre :S ve garip olan vucudum hala ... istiyormus tüm stresim kafaya bazı seylerı haddinbden fazla takmam onun belirtileriymiş asıl sorunum zehra deyilmiş aslında sen zehrayı unutmussun cokdan zehra diye bi şey yok senin için fakat vucudunun istekleri dorultusunda yöneliyosun diyor doktor ne kadar doru bilemem açık konusuyum ben ... kullandıgım süre içersinde halimden memnundum sebep mi param vardı basıyodum parayı alıyodum calmıyodum namussuzluk yapmıyodum sizine bee vucut benim vucudum zararda verrim ziyanda diyodum ama sonradan tüm düşüncelerim degişdi tabi vucuduma zarar veriyodum ruhum yaralanıyodu ailem çevrem arkadaslarım bendne uzaklasıyodu her seyden önce ben hayattan kopmusdum allahdan kısa süre içersinde ameteme yatırıldım ve bırakdım
şimdi nelermi oldu hala tedavi süreci içersindeyim
umutlarım var hayattan beklentilerim var bir gün yaslanıp emekli oldugumda torunlarımla balık tutmaya gitmek istiyorum :P

birde bi rüya gördüm rüyamda at kovalıyodum :D aklıma geldikce gülüyorum manası ne demek 4 tane cok guzel parıl parıl parlayan at kovalıyodum bazen atlar beni kovalıyodu
bi atlar beni bi ben atları :D at ne ya :d merak ettim acıkcası ne manaya gelirki
ne ise görüsürüz günlük