Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2008, 01:47 AM   #23 (permalink)
Novos
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough
Standart Ynt: caribbean'ın günlüğü

teşekkür ederiz efendim saygılar 44 anlamsız bi smiley oldu ama ne bilim içimden geldi senin sf'li olduğunu bilmiyordum açıkçası, gördüğüm kadarıyla sen

baya bi yol katetmişsin. arkadaşın için üzüldüm şimdi, keşke bir şeyler yapsa, yaşanacak bir durum değil gerçekten. ya o kesinlikle aileden kaynaklanıyor

(büyük bir ihtimalle yani), genetik faktörler de dahildir buna. çok korumacılar ya, çok şükür 2-3 senedir eskiye nazaran serbest bıraktılar. valla benim

akrabalarımın hemen hepsi sf'li gibi zannımca, kimi sayayım, en büyük halamın 3 oğlu var 1 kızı hepsi sf'li, ortanca halamın iki kızı sf'li bir oğlu var o değil,

amcamın büyük kızı sf'li, diğeri değil, teyzemin 2 oğlu da sf'li 2 kızı değil . annem babam da sf'li sanırım. ablam çok aktif, sosyal ama mesela

arkadaşlarına karşı aşırı cömert, bazen kendinden çok onları düşünüyor, sınavlar da, normal hayatta çok heyecanlanıyor, sf'nin garip bir türü galiba. dedem

(babababam) sanırım başrolde. başkalarını hep memnun etmeye çalışıyor.