Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2008, 02:35 AM   #24 (permalink)
Novos
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough
Standart Ynt: caribbean'ın günlüğü

sevgili günlük bugün parka gittim oturdum biraz, bankta oturan amcaya selam verdim, almadı gözlük taktığım için mi almadı yoksa sigara içtiğim için mi,

belki de duymamıştır sorun değil. sonra wc'ye gitmem gerekti, caminin oradaki wc'nin yolunu tuttum. çıkarken camekandaki adama bakmadan giderken

ücret dedi adam. burası sizin mi dedim, evet; suyu, elektriği biz ödüyoruz dedi. paramın olmadığını bankadan çekip getireceğimi söyledim. paran yoksa

sorun değil dedi. ama ben 5 dakikaya kadar gidip getireceğimi söyledim. gittim bankadan para çektim tekrar adamın yanına geldim 50krş'u verdim. getirdin

mi dedi adam çok mutlu olmuştu, gülümsemesi çok güzeldi. daha sonra parkın yanındaki dönerciye gittim yarım döner yedim. dönerciden sonra tekrar parka

döndüm. hemen her yer doluydu, bir amcanın yanı boşmuş selam verdim oraya oturdum. amcaya sigara içip içmediğini sordum, içmediğini 20 sene önce

bıraktığını söyledi. 40 sene boyunca da sigara içmiş. 2 saat falan konuştuk amcayla. akşam, bugün bir msn'i açayım dedim kaç gündür açmıyoruz malum.

teyzemin kızı titreşim bırakmış ama kendisi çevrimdışı, selam selam dedikten sonra, abisi gelmişti birkaç gün önce, gözünaydın dedim. gözünaydın, hayırlı

olsun diyeceğin bir şey daha var doğ demiş kalmış, bir şeyler vardı gülüp duruyordu. düşündüğüm şey mi dedim 32 dişimin görünmesinden anlarsın

dedi bebek mi dedim evet dedi. hayırlı uğurlu olsun 1 aylık hamileymiş, çok sevindim. zaten bir önsezi gibi bir kaç gündür düşünüyordum bebekleri olur mu

diye. msn'de annemle de karşılaştım, geleyim mi dedi sen bilirsin dedim. tamam o zaman cuma günü geliyorum dedim. ben biraz gönülsüz olduğumu,

yalnızken daha iyi olduğumu, sf'li olduğumu, kendi başıma birşeyler yapmaya çalıştığımı, kendimi geliştirmek için buna ihtiyacım olduğunu söyledim.

tamam o zaman gelmiyorum dedi. küsme darılma ama dedim, küsmüyorum dedi. ama şimdi biraz canım sıkıldı, içim bi buruk oldu, acaba yarın gel tamam

anneciğim mi desem. gelirse en az bir hafta falan kalır kuzenimin nişanı var 11inde memlekette. üf bir tarafım gel diyor bir tarafım gelme diyor, ne

yapacağımı şaşırdım. görüşmek dileğiyle...