Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2010, 09:18 PM   #160 (permalink)
kinetix
Üsteğmen

Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the rough
Standart Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım

Alıntı:
melis_88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
saat bence çok uygun abicim bende katılıcam bu gün
Alıntı:
Net Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pozitif bütünlükle uyumlanma çalışmamız 23.30-24.00 saatleri arasında yarım saat olacaktır.

O saat gelmeden en az 5 dakika önce sakinleşin.

Yüksek benliğinizden hayrınızı dileyin ve hayrınıza olabilecek şeylere izin verin. Enerji senin, benim, onun değildir. Dileyen hisseder.

Hasta ve güçsüz insanlar da katılabilirler, şifa dileklerinde bulunabilirler.

Çalışma bundan ibarettir
Alıntı:
the desert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet evet bende katılıcam..ama şoyle bır sorun var ben cok negatıf bır ısnanım ya yanlışlıkla ben az olan pozitif enerjım yerıne negatıfımı yollarsam sıze? negatıf olmayın sızde?yoksa katılmayı cok ıstıorum...
Pozitif durumda veya negatif durumda olmanız hiçbir şeyi değiştirmez. Konu başlığını ben yanlış seçmişim özür. Sanki, herkes çok pozitif olmalı gibi bir şartımız var gibi anlaşılmış. Birbirinizin en yüksek hayrını dileyin yeter. O size yakında bir şekilde döner..

Bugün ve hergün çalışmamıza, rahatsız olan 2 bayan var. Lütfen unutmayalım olur mu? Her gün katıldıklarını bilelim.
kinetix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla