Ynt: Mustang'in Rüzgarı Sevgili Mustang cım,
Hoşgeldin sitene ve evine. İnsan bir süre evinden ayrı kalıp da tekrar geri döndüğünde evim gibisi yok duygusunu yaşıyor. gerçekten de evimde bulduğum huzuru başka yerde bulamam ben. sizleri görmek benim için öyle harika bir tecrübeydi ki anlatamam. sanki rutin hayat kesitim birden kesildi ve ben onun çok dışında bir yerde harika anlar yaşadım. o gün buluşacağımız yere yaklaştıkça içimi tarifi imkansız bir mutluluk sardı. ben gelmeden oluşturduğunuz o güzel enerji uzaktayken dahi beni sarıp sarmaladı. heyecanlıydım da üstelik. ama arabadan inip de Hayal Ablamı orada kollarını iki yana açmış görünce sanki yuvama gelmiş gibi hissettim. O çok farklı bir ışığa sahip olan ve dünyada çok ender bulunan bir insan. bunu, onu görünce daha iyi anladım. sonra sen ve sycorox. içindeki sevgi ışığı gözlerinden taşan insanlarsınız. sizlerle görüşmek sanki bir rüyaydı. aynı zamanda bana şu an için geçmişimde kalmış can ciğer bir dostumu hatırlattın. sen tıpkı ona benziyordun. bu nasıl bir tesadüftür anlamadım ama insanlar çift yaratılmış sözü bu olsa gerek. Sycorox hakkında benim kızım durup durup "anne arkadaşın var ya onun kızı çok güzel ben onu çok beğendim" dedi. şöyle bir baktım, o da sizlerle tanıştığına çok memnun göründü bana. Sizleri orada bırakıp gitmeyi hiç istemedim saatlerce oturup tatlı sohbetlerinizi dinleyebilirdim. ama bu kadarı nasipmiş. dilerim ki bu buluşmalar ankara' ya geldiğimizde veya sizler buralara geldiğinizde tekrar etsin. insanlardaki güzellikleri görmek bazen emek istiyor. böyle insanlar dolu etrafta. ama sizler kendisi güzellik olan insanlarsınız. ehhh haliyle sizlerden ayrılmak da zor oluyor. ama iyi ki sitemiz var. hiç olmazsa buradan birbirimize ulaşabiliyoruz. buradan sana ve sycorox 'cuma selam ve sevgilerimi gönderiyorum.
__________________ Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var
Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var
Senin beş para etmez kuralların varsa
Benim inandığım ölümsüz masallarım var |