Alıntı:
Net Nickli Üyeden Alıntı
Bugün dahil her Cumartesi 23.30-24.00 haftada bir kez pozitif enerji çalışmama isteyen herkes eşlik edebilir. Gönül isterki 100'lerce katılım olsun, herkesin dileği kabul olsun. Ben kendi kendime birkaç aydır çalışmaktayım, birçok şey olumlu değişmekte hatta bana çok uzakmış gibi görünen ihtimalleri birebir kendime çekmeye başladım :)
İnsan kendisine verilmiş ömrü ister ağlayarak, isterse gülerek geçirebilir. Ömür geçip gittikten sonra başa dönme ihtimali yok, ama her durumda yine de kötü enerjileri yüklenmeye gerek olmadığını düşünüyorum.
Hayatta o kadar çok sevinilecek şeyler var ki; bunları zihnimizden geçirmeğe başladığımız an bile çok mutlu oluyoruz. Her ne kerametse "mutlu" hissettiimiz anları kısa tutmaya meyilliyiz. İnsanın kendisini aşağılamaya daha yatkın olduğu biliniyor. Potansiyelimizi ortaya çıkarmak için öz çaba gerekiyor.
Katılmak isteyenler mesaj yazabilirler. Sağlıcakla.. |
Ben katılıyorum . Hem yazdıklarınıza hem de cumartesi çalışmasına.Sadece forumdakiler değil tüm çevremdeki arkadaşlarımı da haberdar edeceğim.İnşaallah hepimizin en yüce hayırlarımıza olur bu çalışma ve başlatan ve katılanları da kutluyorum .Sevginin ışığıyla aydınlanın