Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2008, 05:48 PM   #186 (permalink)
Su_Duru
Üsteğmen

Su_Duru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,641
173 Mesajinıza toplam 1,012 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Su_Duru will become famous soon enoughSu_Duru will become famous soon enough
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

[/quote]

TakıLdığınız YerLer OLursa Nacizane BiLgiLerimi SizinLe Ve Diğer ArkadaşLarla Paylaşmak İsterim.. O Konudan Şikayetiniz OLmasın..

SevgiLer..
[/quote]

Tr-ance cok tesekkur ederim.. buna gercekten cok ihtiyacim var..(mesajimdanda anlamissinizdir)
ben iki uygulama yaptim (tabi sayilirsa ) vede nasil yaptigimi mesajimda yazdim...sence ben bu olayi azda olsa anlamisyim..ben dogru yaptigimi hissetemiyorum cunku...
uygulamam soyle

1-bende boyun agrilari var...iki noktayi belirlemem lazim.. sag elimi boynuma koydum diger elimide omuzuma...agrilarimin iyilesmesi icin niyetlendim..gozlerimi kapattim... hic bisey dusunmeden biraz bekledim.. ve sonra dikkatimi baska seylere verdim

2-cok ozledigim bi arkadasimin beni aramasi icin 2 nokta belirlemem gerekiyor...bende iki gulu sectim...gozlerimi kapadim
beni aramasi icin niyet ettim....yine bir iki dakika boyle hic bisey dusunmeden bekledim..hepsi bu

Gozlerimi kapatip niyet ettigim olaya konsantre olmalimiyim... yani olmus gibi gozumde canlandirmalimiyim,
gerci ben hic bisey dusunmeden oyle gozlerim kapali biraz bekledim
uuf yazarken bile kafam karisti...kisacasi hic bisey anlamiyorum

Güzellik yüzde degil, yürekte olmali
Su_Duru isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla