Ynt: Telkinleri Duyamiyorum ben bir gundur dinliyorum telkinlerinizi ego ve suclulukla basladım onerdiginiz gibi.. aksam kulaklıgımı takamadan uyumusum oyusden sabah bi ara uyandıgımda hemen taktım kulaklıgı ve suclulugu dinlemeye basladım, ilginç olanı bundan sonra, bir ara sanırım uykuya daldım tek kulaklıkla dinliyordum dun yaklasık 6saat dinlememe ragmen hiç bir telkini duymamıs olmama ragmen uyurken bir erkek sesi duydum ve gozlerim acıldı cunku ses cok sert bir tondaydı huzursuz oldum ve uyandım daha sonra uyumaya devam ettim ve aynı yerde sesi duyarak yine uyandım..
burda yazılanları okuyunca aslında icim cok rahatladı telkinleri ara sıra duyabilmemiz normalmiş muzik sesinin azaldıgı zamanlarda ozellikle. ama yine de paylaşmamın asıl nedeni korkuyu atlatıp burdaki yazıları okuyup sesi cok actıktan ve asırı dikkatle sesi duymak icin dinleyince anca 3.dinleyişimde duydugum erkek sesini uyurken cok daha net gur ve tum o sertliliğiyle duyabiliyordum:) bu snrm bilinçaltının uyurken daha ön planda olmasından kaynaklı? sesin sizin sesiniz olması ve bilinçli bir şekilde vurgulandıgı icin sert geldigini anladım. ama içime bir huzursuzluk getiriyor telkini duymak oyuzden tavsiye ettiginiz gibi kısık sesle dinliyorum ve hiç bir ses duymuyorum bence boylesi cok daha guzel:) |