03-07-2008, 07:54 PM
|
#155 (permalink)
|
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigünlük... Alıntı: deranged Nickli Üyeden Alıntı
bi süredir günlüğüne uğrayamıyodum mümin.ama sen bile ihmal ettikten benimki normal . sendeki gelişmeler çok mutlu etti .valla bu telkinler işe yarıyo kesin.bi kaç gündür eskisi kadar karamsar msjlar görmüyorum. saadet zinciri oluşturduk sanki .bi de adil beye site için de mi hipnoz yaptırdınız bize söylemiyosunuz .söylesen söylesen sen söylersin mümin ,hadi itiraf et . |
Doğru diyorsun valla. hipnoz du matriks ti derken günlük unutuldu.
bugün karşıda işi çıkmıştı ve dönüşte efsane yanımdan geçti içim bir hoş oldu valla ne yalan söylim.
neyse bendeki değişimlere gelince bi kaç gündür pek iyi değildim, yani aslında iyiydim ama yorgundum. bugün daha iyiyim.
sabahtan öğlene kadar 2 şişe su bitti.
anaaaaa. olaya bak. şimdi kestirdim,
ya ben sabahları ofise gelince bi kahve yada çay ile sigara içerdim.
Dün akşam yolda giderken yine hafif trans modundaydım -nedense otobüse binince uyuyacakmışım gibi oluyor - ve kendime sigara içmeme konusunda telkinlerde bulundum.
şöyle ki;
"sigara senin hayatında önemsiz ihtiyaçlardan biri, hatta o bir ihtiyaç değil. sigaradan alacağın tadın daha fazlasını sudan alacaksın" sanki adil bey söylüyor.
"ekmek te öyle -ki ekmek yemeden doyamama ihtimalim çok yüksek - ekmekte çok zorunlu değil, ekmek yemek zorunda değilsin, ekmekten de alacağın tadın daha fazlasını suda bulabilirsin"
acaba bunlar mı etkili oldu dusun
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
| |