Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2008, 12:10 AM   #216 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

selam günlük naber 04 tehmu 00:05
bu hafta neden ben bu kadar çöküşdeyim neden hep kötü seyler beni bulur :'(
gercekden bir az duygusallasdım niye acaba mutlu bi haber ögrendim zehra evlaniyomuş :P bu pazar basit aile arasında ufak bi söz yapmışlar amcasının ogluyla :p evleneceksniz demişler evleniyolar :p aldıgım duyumlara göre istemiyomus zehra ailesi istiyormus zehranın kankası sayılan bi ortak arkadasımız var onla bu gün baya konusduk :p
görürsen selam söyle felan gibisinden seyler söylüyomus ne zaman konu ben olsam :P gecenlerde bi şey sormuş
verdigim bi karardan dolayı cok büyük bi hata yaptıgımı anladım demiş oda hayrola zehra ne krarı bos ver o bende saklı kalsın demiş kalp yaraları hep kalpde kalır demiş
evlensin mutlu olsun allah mesut etsin :o ne diyim kadermi diyimi felekmi deyim onu bana vermedi :'( öyle hayellerim vardıki gerçi hoş şimdi daha guzel hayellerim var ama ne yapalım nasip kısmet
bu ilaç işine takdım kafayı düzenli almıyorum bi gün alığ bi gün almıyorum offf canım saten sıkkın şeytan diyoki lan serkan sen bu dunyada niye yasıyorsun
all hepsni at azınaaaa dikk kafana birayi
yat uyu
:P hadi allaha emanet :p yaz arkanada bi mektup böle böle böle diye :P deli bi insanım ben her an yapabilirim wallaha :P
ne ise hadi bayy bayy günlük iyiki bu sayfayla tanısdım cantanem nurtanem kankamla ablalarımla ve h ayatım degişdi ailesiyle yoksa bunu cokdan yapmısdım belki yaparımda belli olmaz ufak bi kriz gerisi malum :P