Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2008, 01:05 AM   #203 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
Storm Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu akşam tatsız bi olay oldu, annemin parmaklarına kaynar su dökülmüş ve parmakları yanmış, acı içinde kıvranıyordu. İlk başta o telaşla krem mi sürsek, buzmu koysak diye düşünürken, sonra bir anda.. ya iki nokta vardı yapsana be adam diyen içsesim sayesinde, uygulamaya başladım, 3 kere uygulama yaptım.. toplam 5-6 dakika sürmüştür. Acıdan o kıvranan kadın gitti, yerine elleriyle yine eskisi gibi dokunabilen, tutabilen bi hale geldi. Acısı tamamen kayboldu. Şükürler olsun. Sevgiler..
Storm büyük geçmiş olsun.Geçmesine sevindim.
Bende dün uyguladım ama olmasını bekleyemediğim için sonucu göremedim.Ama çoğu şey oldu o ana kadar.Bugün keşke bekleseydim dedim.Yarın tekrar yapıcam bankada.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla