sevgili günlük merhaba öbür gün çokkk kötüydüm sanki bir tsunami geldi üzerime, çok şükür atlattık. bugün çok keyifliydim, mutluydum, neden
bilmiyorum, yaklaşık bir aydan beri en mutlu günümdü
çok tatlısın sen smiley yerim seni, ya bu smiley'ler çok güzeeel, olmasalardı hayat daha
karanlık olurdu yavv, bunlar bile daha mutlu olmayı sağlıyor. iki gündür nedense yataktan kalkıyorum ama tekrar uyuyorum, bakıyorum vakit öğleyi geçmiş.
duş alırken çoştum yaaa, küvette horon tepiyordum, bağıra bağıra şarkı söylüyordum. akşama ancak çıkabildim dışarıya, pazar alışverişine gittim, pazar
arabam ve ben tangır tungur caddeden geçiyoruz
,domates varmış zaten baya geçen haftadan, 1 kilo domates, 1 kilo elma, bir tane karpuz 1 kilo
da şeftali aldım 1 tane de marul aldım ne zamandır yemiyoruz. akşam gidiyorum daha ucuz oluyor, fiyatı indirdikçe indiriyorlar. pazardan dönerken baktım
köşedeki pastane kandil simidi satıyormuş. sordum kaça simitler diye 3 tane 1 lira dediler, tamam dedim aldım 3 tane. kandiliniz mübarek olsun dedim. yolda
giderken baktım sigaram bitmiş, alayım dedim marketten, 3liralık sigara alacağım dedim verdi teyze, 5 lira vermiştim, bir baktım 20 kuruş vermiş teyze,
şaşırdım bir an, 5 liralık sigara sanmışım dedi. ben de zam geldi sandım şok oldum dedim güldü kadın. kandilini kutladım teyzenin. bak simitleri yememişiz,
çay may birşey yapayım yiyeyim hemen. görüşmek üzere...