Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2008, 03:28 AM   #6 (permalink)
meliis
Teğmen

Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
meliis is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: hayatım değişiyor günlüğüm

hoşbulduuum:) iyi dilekleri olan cevresindekilerle ilgilenen iyilikleri gelişimleri icin paylaşımda bulunan insanların arasında olmak cok guzel:)

canım gunlugum kucukken cok gunluk tutardım hatırlarmısın bilmem ozmanlar sana prenses derdim:) sevgili prenses telkinde 1.günüm bitti biraz sıradan yavas ama biraz da garip bi gun oldu bugun.. sabah uyurken yada uykuya dalarken suclulugu dinliyordum yok ben bunu sevmedim affetmeyi dinliyordum diyicem bundan sonra, birden bi erkek sesi duydum hatta arka planda cok sert urkunc bir tondaydı gozumu actım sonra tekrar uykuya daldım yine aynı sess dogrusu cok rahatsız ediciydi.. sonra arastırdım sitede meger biraz kısık sesle dinlemem gerekiyormus ama huyum benim işte son ses dinliyorum parçaları genellikle. neyse bundan sonra kısık sesle dinleyecegim. bugun biraz cekimserim yine de dinleyip dinlememek konusunda.. bu huyumun değişmesini istiyorum pes etme yılma huyu yaw 1 gunde pes edilir mi?edilmes tabiki birazdan uyurken takıcam kulagıma ohh mis sabaha kadar dinleyecegiz bilinçaltımla:)

ara sıra öfke kontrolumu kaybettigim olur bu genellikle aileme karsı cok sık olur ben hep onlara catarım sanrım cogu cocuk gibi, bugun sbh annem rahatsızlandıgı icin butun gun yanında oldum yemek fln herseyle ilgilendim normalde odamda yalnız kalmayı tercih ederim..bugun anneme karsı ve babama karsıda cok anlayıslıydım, bu beni sasırttı ama aksam canım bir olaya sıkıldı ve annem odama bir şey sormak icin geldiginde telefonla konusurken yine tersledim onu.sonra uzuldum yanına gittim pek oralı olmadı tabi:(

bunu ona hep yapıyorum biliyorum tum yuk onun sırtıydanken yine de bunu ona yapıyorum cunku kucuklugumden kalma bir kızgınlıgım var. daha cok kavga dolu bir evlilikleri vardı babamla hoş hala biraz tartısırlar ama ben artık araya cok nadir girerim cunku 2sene uni 4.sınıftayken once bunu kendi icimde asmam gerektigini farketmiştim bunun onların hayatı oldugunu ve onların mutsuz olmalarının nedenin ben olmadıgımı kendime itiraf edebilmiştim bunu sadece 1 haftada yapmıştım ama bunu gormek icin kendimle bas basa kalmam gerekiyordu bir hafta daha yavas tempolu bir yasamla benim annem olmadıgım karsıma cıkacak olan ya da o anda hayatımda olan insanın babam olmadıgını onun gibi davranmayacagını kavramıstım,benim kafamda 7/24 birgun bizde onlar gibi olucaz evliliğimizde hiç mutlu olamayacagız beni uzuceksin dusuncesi vardı.ne guselde negatiflik cekiyormusum hayatıma yani:( ve bu bana zarar verdigi gibi eminim o ilişkiyede cok zarar vermiştir..

Telkinlerle ilgili oldugunu dusundugum bir şey var bugun herzamankinden cok daha fazla ''sanırım'' deme ihtiyacı duyuyorum nedenini anlayamadım normalde bu kadar sık kullanmıyorum yazarken cok dikkat ettim kac defa gerekli gereksiz kullandım ve sildim sonradan:)

karışık bir gunluk oldu bu ama sanırm(uff yine oldu) biraz gecmişe de donemem gerktigini hatırladım. sonucta cocuklugundan beri anne babasına ayrılın nolur kavga ettiginizi gormek istemiyorum artık diyen bir cocuk bazı seyleri 1 haftada gercekten kavrasa bile içselleştirebilir mi?sanmıyorum:)

kavradıgımı dusundugumden bu yana 2yıl gecti suanda 24 yasındayım ama ben hala içimde bir yerde evliliği dusunsemde 3 5 sene sonrası icin, evliliklerin mutluluk getircegine inanamıyorum.. bu sadece benim ailemden gordugum gecimsiz bir ailenin cocugu oldugum icin deil cevremdeki insanları kadınları hep gozlemledim evli olup hayatından coook memnun kocasyla hala mutlu bir insan goremedim. bir de cocuk olayı uff elimde olsa bakan olur dogumlara kesinlikle sınır getirirdim!ve cocuk sahibi olacak ciftlerin ruhsal bakımdan bunu kaldırıp kaldıramayacagının testini yapar sonra maddi bakımdan ona herseyi saglayabilecekler mi emin olur ve cocuk psikolojisi uzerine bi ton egitim verdikten sonra buyrun yapın hala istiyorsanız derdim! bir çok kişi haberi olsa bile farkında değiller bence bebekken bile evdeki huzursuzlugun o bebegin ileri yaslarında onune o yada bu sekilde cıkacagına.. bebek dediğin bebek kalmıyorki o bi insan dunyaya bi bebek deil insan getiriyorsun dogdugu ilk andan itibaren o bi birey aslında ve o ilk yıllarında hayatına ellerinisle yon veriyorsunuz iyi ya da kotu.. neyse dagıttım konuları ama yazıyorum aklıma gelenleri ki ileride okudugumda gorebileyim tum korkularımı.. kendimden anladıgım evlilik korkum olması ve buna ragmen erkek arkadasımla sozlenmeyi cok istemem de sanrım kendime olan guvensizligimden.. bilemiyorum zamanla gorucem sanırım.. cok karamsar seylerden bahsettim prenses sana uff ya gorende karamsar sanacak evet yalnızken biraz karamsarım ama aslında cıvıl cıvılımdır gulerim hep :) terazilikte var icimde dengesizliğim biraz ondan:) neyse gorusuruz sonraa gec oldu uyiyim:(
meliis isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla