Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2008, 08:54 AM   #218 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

Serkan'cığım bak kızıyorum ama bır herkes kendi yoluna gitsin zaten sen bunu bekliyordun .Senin olmazsa kimin olursa olsun ne önemi var .Canım benim sana bir tavsiye sana ondan haber getirecek kişilerle görüşme veya ondan bahsedenlere konuyu kapattır. sen sordukça veya merak ettikçe art niyetli insanlar sana seni üzecek detaylar anlatırlar kapa kulaklarını ve kendi geleceğine bak .Dünyada seni bekleyen çok insan var şöyle bir düşün belki sen çok önemli bir sebep yüzünden dünyadasın belki onun için okadar denemene rağmen hala hayattasın .Belki senin yetiştireceğin çocuk önemli işler yapacak .Lütfen senden rica ediyorum ölüm lafını unut. 96 dün bir yazı okudum insan denen makinanın yedek parçası yok muş .Gençken kendine verdiğin zararları ömür boyu çekersin .Herkim ne yaşarsa yaşasın herkes yerinde mutlu olsun ama önce sen mutlu ol kim ne yapmış umursama kendine gel hedeflerini belirle ve hayatını en iyi şekilde kur kimsenin sana hükmetmesine izin verme kendinin efendisi ol.Seni güçlü dimdik ayakta görmek istiyorum. art56 art56