Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2008, 11:50 AM   #96 (permalink)
CeM
Çevirmen

CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about
Standart Ynt: Genel Kullanım Rehberi

Alıntı:
nitella Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Atakan bey öncelikle sizleri tebrik ediyorum ve bu güzel ve başarılı çalışmalarınızın devamını temenni ediyorum.
Ben yaklaşık 3-4 ay önce dinlediğim sayın Nil-Gün hanımefendinin çalışmalarında bu cd leri format değişikliğinde (audio>mp3) gerekli etkiyi yok ettiğini söylüyordu. Bu yapımlar format değişikliğinde etkisini kaybedermi. Sizin bu çalışmalarınızın hazırlanış formatı audio mu yoksa direkt mp-3 olarakmı hazırlandı. Eklenen metinleri algılayabilen bir program varmı_? Normal haliyle karşılaştırarak aa evet bunda bir farklılık var beyne daha ikna edici bir mesaj vereceğini düşünüyorum. Televizyonda reklamlarda yada filmlerde bu tekniği kullanıyorlarmı. Bazı markaların tahtı hiç sarsılmıyorda acaba diyorum. Demiyorum javascript:void(0); dedim.
Şu format değişikliği benimde aklıma takıldı daha önce farklı bi formatta indirmiştim ama etkisini bilemiyorum

ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla