Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2010, 12:02 PM   #84 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: PARA KARTLARI Zenginliğe Götürecek 50 Yol

merhabalar masterphidias

para kartları paraya olan bakış açımızı değiştirme de önemli rol oynadı ancak bu yeterli değil.

neden yeterli para kazanamadığımızda paraya bakış açımız önemli olduğu gibi, bilinçaltımızda yatan negatif düşünceleri dönüştürmemiz gerekiyor öncelikle.

"para elimizin kiri,"
"çok parası olan kişi kötü olur,"
"parayla saadet olmaz " gibi çoğaltabileceğimiz negatif inançlar nedeniyle para kazanamıyoruz..

bununla ilgili yapılması gereken çalışmalar için sadece para kartlarını okumak yeterli değil..

çeşitli metodlarla geçmişimizdeki para ile ilgili olumsuz anılarımızı pozitife dönüştürmek,
para kazanamıyoruz inancımızı kolay para kazanabileceğimiz düşüncesiyle yer değiştirmek, bunun için çeşitli çalışmalar yapmak gerekli.

tüm bunlar yapıldıktan sonra kazanılamaması için hiç bir neden yok..

son olarak şunu söylemek istiyorum:

birileri kazanmış bende kazanırım veya birileri kazanamamış hiç uğraşmayayım ben de kazanamam diye başkalarının sonuçlarını örnek almak doğru olmaz.
blokajlar, geçmişle bağların kopma süreci, düşünce yapısı, yaşam biçimi tamamen kişiye özeldir. ve bu özellikler çalışma sürecini ve sonuçlarını etkiler.

kimisi bir ayda hedeflerine ulaşırken, kimisi o kadar çabaladığı halde farkında olmadan çalışmalarına koyduğu ketler yüzünden hedefine ulaşamayabilir.

önce inanmak, sonra başarmak.. önemli olan budur.

isteklerinize en hayırlı şekilde ulaşmanızı diliyorum.

sevgiler