13-04-2010, 12:22 PM
|
#16 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 4,788
501 Mesajinıza toplam 3,169 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: çok kötüyüm Alıntı: naz78 Nickli Üyeden Alıntı
hepinizin enerjisini öyle hissetimki çokkkkkkkkk teşekür ederim arkadaşlar görsel olarak sizleri tanımıyorum belki ama şu sitede olduğumdan beli çok fazla katılım yapmasamda melek gibi kişiler olduğunuzdan eminim sizleri çok seviyoum bekliyoruz bakalım bu gün ki sonucu ayın 19 da kesinleşecekmiş annemleri manisaya davet etim yanıma gelecekler bu akşam 19 da çekapa koyacaklar annemi görmek beni daha rahatlatacaktır çünkü o gerçekten güçlü bir kadın çok büyük sıkıntılara göğüs gerdi bir tanesini atlatı bu hastalığın ismini bile anmak istemiyorum bunuda yener eminim sizlerinde dualarıyla ama aslında içimdede bir rahatlama oldu akşam belkide kanser değil belkide başka bişey daha hafif tir ooffffffff bilemiyorum belkide böyle inanmak istemiyorum bilemiyorum allahım şifa versin anacığıma DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN MUTLULUK PEŞİNİZİ BIRAKMASIN | allah acil şifalar versın annaciğine nazcım dualarım annen ve seninle.. hep olumlu ve güzel günlerinizi düşünmeye çalış.. sevgi ve ışıkla... |
| |