Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2008, 02:42 PM   #215 (permalink)
maximumfelix
Üsteğmen

Tesekkür: 2
121 Mesajinıza toplam 510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maximumfelix is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Arkadaslar ben kıtabı tekrar okuyorum bırkac sorum olucak;
radyonık nedır? yanı beyınle alakalı bırsey mı yoksa elektrık gıbı ya da nası desem
manyetık alan olusturan bır guc mu?
radyonık paradıgması,nedır?
su lastik keçe olayına takıldım kaldım,illa parmagımızı bır yere surtmesek olmuyor mu?
pratikten kasıt durmadan elımızı surterek sorunlu hıssedebılecegımız bır alan bulmak mı?
el sürmeyi sevmedim, sadece ımgelesek olmuyor mu?
bazı arkadaslar elini illa bi yere koymadan da yapıyor galıba ,bır arkadasımız yazmıstı ya elimi asagı sarkıttım dıye?
benım elım ya da parmagım hıcbır yerde hareketsız kalmıyor, hicbisi hissedemiyorum??
soyle olmaz mı; mesela elımı herhangı bı yere koysam su sorunlu bolge dıger elımde onla baglantılı bır nokta olarak ımgelesem?
sonra ıkısını bırbırıne dolasık dusunsem? sonra o sorunlu bolge dısında hıcbısı olmadıgını mı dusunucem mesela boynum ıcın yapıyorsam
elımın altında boynumdakı sorunlu bolgeden baska bırsey yok bedenın dıger bolumunu yok sayıcam demı?
bır an hıcbırsey yokmus gıbı dusunebılsem yetıcek mı?
kollarımdakı agrı ıcın yapıyorum, ama ıkı nokta olarak dusunmedım, genelde agrıdan uyuyamadıgım ıcın
yataga gırınce daha da sıddetlenıyor agrı, bır an ıcın hıcbır agrım olmasaydı ne olurdu dıye dusunuyorum agrı tamamen kesılıyor 15-20 sn
ve sonra gerı baslıyor
neden gerı baslıyor kı??
maximumfelix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla