Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
sevgili redflower kızımcım..foto mümin oğlumcum..burada mümin anlattıda bende yapıverdim deyip gitmek olmaz..neyi nasıl yaptıysanız anlatın ..biz daha öğrenme aşamasındayız..yaptığınız her şeyi noktasına virgülüne kadar anlatın bakiiim..hımmmmm
haşmetmeap korkmuşlarmıdır sence..dur bakalım görcez...bu arada hipnoz seminerine katılmak istersen ankaradada bir tane düzenleriz..gerçi ankarada adil maviş için seminer organize eden kişiler var ama..o seminerler karma oluyor..bizim düzenlediklerimizde sadece sitemizin milleti oluyor , zaten şu an için adil bey tatilde.seminerler eylül ekim de başalıcak..saygılı sevgiler |
saygı ve sevgideğer; ablalarım, abilerim, kardeşlerim,
benimde çok iyi bildiğim kesin değil fakat sitede okuduklarımdan anladığım kadarıyla uygulamalarım oldu ve paylaştım zaten. ama kitabın daha 60 küsürüncü sayfasındayım. inşallah bitirecem bu akşam. -çünkü yolculuk var, blankss' ımın yanına gidiyorum- ve bitirince yine deneyimlerim olacak ve hayatımın bir parçası olacağı kanaatindeyim. yine deneyimlerimi aktaracağım ve bunu seve seve yapacağıma inanbilirsiniz.
hafta sonu yokum kendinizie iyi bakın.